Ögoninflamation

Ja vi hade internet och det försvann igen... Jätte jobbigt, skulle behöva se över ekonomin och så... Men men... Alvin är generös och nu misstänker jag att en ögoninflamation är på g, värker och svider i vänstra ögat och så börjar det bli rött med. Vi har gjort jul grupper med idag! Ska lägga upp bilder när internet fungerar igen...

Hemma igen

Soffparkering för mig nu, vi har kommit tillbaka från sjukhuset utan mediciner, men isglass och pappersnäsdukar vart de... Jag är jätte glad över att jag har fått kommentarer här på Bloggen, dessvärre kan jag inte svara från mobilen, vårat internet ligger nere som vanligt... Men när de kommer upp igen ska jag svara!

Farbror doktorn för Alvin idag

dsc00833 (MMS)

Åh vad med tid de ska ta! Dom har väl inte konstaterat något än mer än att det är ögoninflamation, sen verkar han irriterad i halsen och sen va det något konstigt i ena örat, allt på en gång! Stackarn! Hoppas han kan få någon hjälp i alla fall. UPDATE: varit här i snart 2timmar och har inte fått något svar än... Jag har inte ätit på... Sen i förrgår lunch... Vart två rån och en mugg soppa allt som allt igår och idag har jag ätit ett rån, trött som fan nu... Tur att mamma är med så hon kan hjälpa till med Alvin. Undrar hur mycket man har tappat i vikt på dom här 2 dygnen...? Innan sjukhuset gick jag upp på toa en gång igår, och tog mig mellan sängen och soffan en gång... Idag hade jag börjat gå lite mer, men min kropp är fortfarande ur spel helt. Trött och yr och har ont överallt, träningsvärk UPDATE: dom konstaterade att det var virus och att dom inte kan göra något, så isglass, alvedon och koksalt blir de...

Tim fick jobbet!

Hihi! Tim fick jobbet på rh städ! Hihi! Börjar på torsdag!

Lite bättre idag

Lite piggare idag, men inte så jätte mycket... Försökte städa men de gick inte, vart bara yrt. Så nu sitter jag parkerad på soffan igen. Alvin är fortfarande dålig så idag blir det att åka in med honom, de går inte längre. Stackarn, snorar, har ont i mun och hals, ögoninflamation, nej de är bara jätte synd om honom.

Vilken dag...

Så trött och slut! Herregu! Spydde massor igår kväll, sen inte sovit något i natt, sen att få feber i morse... Uh... Och innan allt hade jag X antal ångestattacker... Har legat nästan hela dan, värsta pärsen att gå på toa bara.

Lilla tjejen

mms_img26360 (MMS)

Lilla tjejen

Varning för lidl... Igår blev jag och Tim ...

Varning för lidl... Igår blev jag och Tim matförgiftade av oliverna. När Tim tittade på burken hade den gått ut för 3månader sen! Så jävla vidrigt! Vi har legat och spytt tarmarna ur oss hela kvällen, halva natten. Tack mamma och linda för hjälpen med barnen! Fy fan vilken resa.

Hon är ganska blåögd!

dsc00829 (MMS)

Hon är ganska blåögd!

Söndag

Dagens stora fråga.. yoga eller bodypump? Sista dagen på 15kr/pass veckan.. sen blir de väl antagligen tillbaka till vanliga vardan igen.. :( har inte råd att träna. Men skulle vilja bästa skulle vara:

månda-step up (om de e instruktören som va igår, hon va skit bra, annars kan de vara),
onsda-yoga,
torsda-core och
sönda- yoga.. de skulle vara ultimat!
och sen starta med tierpspromenaderna igen (2h), men de är så svårt att ta sig fram i snön med barnvagnar..
.
I natt blev det inte mycket sömn alls, Belle va helt hopplös på att äta, åt och åt och åt hela jävla natten, har ont överallt idag (kanske lite träningsvärk med)

♥Lilltuttan♥

Alvin har fortfarande feber, lilla gubben! tycker så synd om honom! 3:e dagen idag.. hoppas de går över idag.
.

Cykling suger

Sitter på bänken utanför salen. Fy fan aldrig cykling igen! Va fan ska de vara bra för? Det sliter på ställen som man inte ska slita på ex, knän, axlar och rygg. De gör förbannat ont i min rygg! Skit rädd för att den ska bli värre igen! De svider mellan benen av skavet, helt vidrigt! Nej aldrig mer. Jävla misslyckande, hatar saker som jag inte klarar, men nej jag kan inte ... Ironiskt nog går "det gör ont" i bakgrunden... Urk... Vill bara gråta just nu... Känner mig totalt värdelös som inte klarar av ett jävla pass... Hur svårt kan de vara? Mitt jävla ben fett som skaver... Hela veckan har jag varit fetast av alla, ett pass va de en tjej som va tjockare... Ett pass... Hatar verkligen min kropp... Om jag inte ammade skulle jag inte klara av att äta. Mår illa när jag är hungrig för att jag inte vill ge kroppen mer... Den har tillräckligt med fett och skit... Jag vill verkligen inte vara fet längre! Orkar inte vara fet längre! 15 kilo ska av... 15 jävla kilo... Kommer aldrig lyckas... Jag är dömd till att vara fet... Jag måste ha varit en hemsk människa i mitt förra liv om jag förtjänar att se ut så här! 70 äckliga jävla kilo... På min korta kropp! Jag är så jävla vidrig! Det dallrar om mig när jag går... På jävla snuskigt! Mår skit just nu... Jag vill vara smal igen... Jag vill ha mina as snygga nyckelben, en midja, 2lår och inte 4, en haka, platt mage... Jag vill må bra med mig själv igen.... Vill inte se ut så här!

Dagen idag!

11.15     Jubileumspass 4x15min bestående av:

 

Uppv. / Gympa med Weronica Olsson
Step med Louise Knutsson
Bodypump med Katarina Wendin
Body Attack / Stretch

med Carina Järvi



13.45     Cykling (i A-salen) En musikalisk resa 1995-2010        med Linda Nordström


Alla pass är gratis för alla - medlem som icke medlem.
Det är dock begränsat med platser på passen, så först till kvarn...

Vi bjuder också på fika under dagen.

Välkommna!

Påväg till gymmet igen! Woho!

dsc00822 (MMS)

Påväg till gymmet igen! Woho!

Kommentera mera

140 inlägg på ca en månad, 2 kommentarer - lite snålt skulle jag nog säga och tycka - kommentera mera!

En av mina gamla bloggar!

Åh blir helt tårögd! Ja satt och bloggade lite från vimmerby från första veckan i tjänst.. åh!! saknar den tiden!!

Gulligt inlägg av snobben!

Sitter & fluffar runt läst mina bloggar & letar efter lite gamla bilder - då sprang jag över de här inlägget så jävla bra!! hahaha!! Yvonnes sätt att skrika ut att jag va gravid med Alvin :) hihi! skit sött!

Lördag

Idag blir de kul.. Alvin har feberyrat hela natten så jag och Tim har varit tvungna att turas om med barnen. Belle är ju sjukt närhetsberoende och Alvin blir en väldigt liten bebis när han är sjuk - nej ingen kul natt..

.
Hade tänkt komma iväg och träna idag, men det känns som att det kan bli svårt, inte lätt att ta båda barnen själv när Alvin mår dåligt..
.
sitter & morgonlyxar - noppat ögonbrynen, målat naglarna, sminkat mig - allt för att försöka se piggare ut än vad jag är..Känns underbart med nya kläder! jag om någon har verkligen behövt det! Nu väntar jag på den sista koftan som ska komma bara :) Det ger verkligen mer smak, ja har ju så dåligt med allt så på så sätt är det inte fel men ekonomin tillåter inte att jag skaffar den där nya garderoben just nu.. men jag viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill... hittar massor ja vill ha nu :( men men..

Glögg kväll

dsc00819 (MMS)

Mys med sällskap av vännerna! Jenny och annika har gått, tim och mathias sitter och fipplar med sina mobiler och Belle käkar, Alvin sover och ida tå flörtar med sin karl

Alvin har feber... Stackars lille killen! ...

dsc00818 (MMS)

Alvin har feber... Stackars lille killen! Ringde 1177 och det är antagligen ett års vaccinet som gör febern, kan tydligen komma upp till 2 veckor efter sprutan.

Fick mitt paket idag!

Halsband - SilverTopp - KhakigrönmeleradTröja - Svart

Barnen i Jul!

Beställt av Mormor från Halens!

Alvin har fått en pulka!

dsc00812 (MMS)

Alvin har fått en pulka!

Core + Åsa = ♥

Fan va skönt de va!! underbart känns verkligen att kroppen jobbat genom! Härligt mer sånt!!

.

Söderfors nästa

dsc00810 (MMS)

Påväg till Jessice, ska ut och va stöd när kleo får sina kattungar. Första gången jag åker buss med Belle, men hon är inte så medveten, hon sover som en bebis i vagnen, ser hur mysigt ut som helst!

haha!!

hittade ett skrattretande stycke på babycenter

"En del förlossningsläkare säger att det är bäst att vänta tills sex veckor efter förlossningen då man kunnat kolla att allt återhämtar sig normalt, men i själva verket är de flesta av den uppfattningen att det är OK att gå tillbaks till sina vanliga rutiner i den takt man själv känner att man kan och orkar."
Ja va i sulorna en vecka efter! tänk om man kunde ligga o lata i sex veckor!! haha!!

Isolerad

Nu börjas det..- vallarna utanför dörren..från och med nu så kommer jag inte kunna ta mig med båda barnen någonstans själv så att alla vet, för jag KAN INTE bära dubbelvagnen med barn i över snövallar.. :`(


Hahaha!! Skön bild!! (Uppgooglad)

Nej men nej, lite nytta kanske.. läsa bloggarna och sen ta tag i disken, kanske få i sig frukost.. eller en kopp te i alla fall.. puss

Träning den här veckan

  • Måndag -
  • Tisdag Box
  • Onsdag Yoga
  • Torsdag Core
  • Fredag Bodypump
  • Lördag Mixpass + Cykling
  • Söndag Yoga

Yoga + Åsa = ♥

Yoga är helt underbart! Hur skönt som helst och jag kunde göra alla moment!! Wiiii!! Och ja vill lätt bli lika vig som instruktören! hon va helt sjukt vig! :) Nu känns hela kroppen helgo! Underbart de där vill ja fortsätta med!

yoga övningar

På väg till yogan!

dsc00807 (MMS)

På väg till yogan!

Morgon Mys ♥

Belle badar ♥

Här ska ja gå alla olika kurser 2011

Är planen :)

Utbildningar!

dsc00804 (MMS)

Jag har anmält mig till 6 blå stjärna utbildningar 2011! Grund2, fjäderfä, 15-18sep i Reftele, grund2får 20-23okt i Borensberg, Smittskydd & hantering 12-13nov i Harlinge, Vilkorad läkemedelsanvändning 28feb-2mars i Skara, Provtagning den 12 april i Östra Ljungby och Krishantering 21-23okt i Göteborg!! Jätte kul!!

Belle tränar uttryck!

dsc00805 (MMS)

Belle tränar uttryck!

Step up..

Fy fan!

Massor med känslor finns hur många anledningar som helst till att jag gav upp i halva passet, kändes precis som på gympan i skolan som jag verkligen sööög på - därför skolkade jag jämnt! Jag har aldrig varit bra på sånt.. och det är så pinsamt när man inte förstår, kroppen inte fattar, eller så fattar man men då lägger kroppen av! Jag va näst fetast i rummet och hon klarade hela passet!
nej mår skit nu, fan va fet jag är! va så hemskt att se sig själv i spegeln hoppandes på en jävla bräda! Allt dallrar och skakar! så jävla vidrigt! och då har ja gått ner 10 kilo!!!
När en ställde sig framför mig så att jag inte såg spegelbilden så kunde jag vara med ett tag och försöka, men ja fattade verkligen inte stegen!! och sen med händerna med!! Ofta!!! Jag är i sån sjukt dålig kondis, jag är så sjukt fet... fan va ja hatar min kropp..
.
70kilo väger jag nu, jag är 154cm lång!! jag har ett BMI på 30!!
.
Jag kunde inte ens göra sista delen med avslappningen för att jag inte nådde!! Jag når inte för att mitt fläsk är i vägen!! hur sjukt är inte det??!!
.
Jag gör aldrig step up igen!
Jag provade och det va inte min grej!!
.
Finns nog en anledning till att jag föredrar att bara lyfta skrot, de går i de tempo man vill, folk stirrar inte på dig, du går det på dina villkor - det är primitivt därför gillar jag det!!
.
Mår fullkomligt skit just nu.. stackars Tim..

Älskar..

...våra toa-grodor!
.
Våra söta toa-grodor!
julklappstipps :) vi älskar badrumsgrodor :)

Hon har fått barn!

En av bloggarna jag följer har fött en Kelly i morse! :D Loligt me barn!

Äckligaste idag: blodig binda på trottoaren!

.

Jag har sökt jobb

Hej jag heter åsa och jag har skickat in en jobbansökan, lite skojsigt. En av oss måste ju få tag i ett jobb så då måste jag också visa fram tassarna!

Fundulerar..

Hur går det ihop?
.
Det är mer skitsnack om mig nu... ↑
Än vad de va .↑. Hur fan går de ihop??

Morgon Mys!

Sitter här med min kopp te och njuter lite av lugnet, de är verkligen en lyxvara här. Alvin är på dagis, ska vara ute och leka idag! kul för honom. Tim har däckat på soffan med Belle, TVn är av och lugna favoriter är på - ah..!
.
Fick världens bästa av mamma igår, så klokt! En teburk som är en tekoppsvärmare! underbart! i med ett ljus och på med koppen så är det varmt hela tiden! De är en vis människa som lessnade på kallt te som har kommit på den där! Jag vill träffa honom/henne!! ♥ låter som en människa i min smak!
Teburkskoppsvärmaren i mitt ♥ Tack Mams!

Julmarknad i strömsberg

dsc00799 (MMS)

Julmarknad i strömsberg

Julmarknad i strömsberg

dsc00794 (MMS)

Julmarknad i strömsberg

Första gången Alvin åkte häst och vagn! Jä...

dsc00796 (MMS)

Första gången Alvin åkte häst och vagn! Jätte mys!

Leka lego!

dsc00779 (MMS)

Leka lego!

Alvin zilla

dsc00781 (MMS)

Alvin zilla

Minnen


Mina toner

I mörkret och ensamheten finner jag mig själv
I ljudet av vana toner
I doften av nagchampa blir jag mig själv

I ljuset är jag är inte de samma

I mörkret är jag mig själv
där finner jag mig själv.

Under toner jag hört så många gånger förr
då känner jag mig själv

Omgiven av en så invand doft
där kommer jag alltid vara trygg.

Platserna och tiden ändras men mina toner kommer alltid vara mina

Mod, Ork, Hopp

Ljuset i mörkret ger mig mod
Lugnet i kaoset ger mig ork
Värmen i kylan ger mig hopp
Ljudet i tystnaden får mig att minnas...
.
Ingenting har blivit allt
allt har blivit ingenting...
.
Men ljuset, lugnet och värmen är densamma.

Innan familjen vaknar..

Sitter här innan familjen vaknar, min ända möjlighet. Dagarna går i ett och det är så mycket mer som jag skulle vilja hinna.. Men jag rår inte mer än vad ja gör. Även om Tim är hemma så är det lika mycket eller mer att göra.

Vissa dagar vill jag bara sätta mig och skrika "JA ÄR SÅ JÄVLA LESS PÅ DISK OCH STÄD SÅ JAG SKITER I DET NU!" men så kommer man till sans och inser att de inte riktigt fungerar så.. Ja vill inte diska och städa hela dagarna..
.
Slutet av månaden nalkas och jag är så nervös och mår fruktansvärt över ekonomin.. försäkringskassan.. ska man säga mycket mer? dom är NU EN månad sena med utbetalningen för oktober.. och jag HOPPAS dom kommer senast till månadsskiftet så vi kan betala våra räkningar, släpar efter nu.. känns bajs..
.
Mitt Huvud är en nöt, och ekonomin är Nötknäpparen.
.
Jätte stressad.. verkligen.. urk.. någon av oss måste få ett jobb NU

Ljusparty hos Sofia ♥

Blidde ljusparty hos Sofia & Dan idag/kväll, mys mys - lite för dyra ljus för min smak, frågan som låg på min tunga hela presentationen va "Vad gör att ni kan sälja era ljus till hutlösa priser? Vad är dom gjorda av? Ädelstearin eller?". Men jag höll min lite negativa kommentar inne. Försäljaren hade inte nån speciell försäljarutrsålning, annars brukar man bli köpsugen på liknande partyn, men här blev det inte så utan hon gjorde att man snarare tänkte mer, dessutom fick man ingen jätte bra presentation av produkterna eller företaget, och varannan produkt va utgången eller skulle utgå eller så, hon hade inte full koll och vimsade bort det mesta kändes de som.

.
Men men kvällen fortlöpte med jätte god smörgåstårta, ost o kex och trevligt sällskap! (till absolut största delen i alla fall). Jag och Belle begav oss lite tidigare, synd det egentligen, hade sett fram emot singstar ju!
.
Tack Sofia & Dan för en myskväll!
...och Sofia! dina smörgåstårtor äger!

Ljusparty

dsc00776 (MMS)

Ljusparty

Lunch!

dsc00773 (MMS)

Mums! Haha! Skitiga barn är glada barn! Eller hur jenny?

Leka ♥

Alvins bus ♥

Underbara ♥

Myskväll

Myser med spiderman, tända ljus och Tim. Haft en mys kväll, trotts att Belle vägrade låta mig äta.

.
Tack Ida, Matthias, Linus och Jenny!  för ikväll!
.
Är så trött att det svider i ögonen men njuter av lugnet, måste få en chans att njuta av lugnet. Varva ner och stressa av mig lite. Jag är fylld av stress, så stressad, sömnbrist, dålig aptit, trötthet, otålig, lätt irriterad... Inge kul alls... Stressen är min fiende.

Kvällsmys!

dsc00770 (MMS)

Kvällsmys!

Ingen middag för mig...

Sur jag blir... Längtat hela dagen efter att få mumsa tacos... Men nej! Då ska Belle så klart amma! Vägrar något annat! Tack mitt bantningspiller! Fan va sur jag blir! Jag vill också äta! Men nej! Jag ligger i sovrummet och matar henne, och lyssnar på när dom andra äter... Jag får äta rester sen

Aktiv blogg!

Jag har haft bloggen i 24 dagar och skriver nu det 95:e inlägget, jag behöver de här!!

Det känns bra..

Det känns skönt att ha tagit bort facebook, fattar inte att det är en sån sak som faktiskt gör så stor skillnad, nu har ja varit "facebook free" i ett dygn, nästan som att sluta röka de här :P haha!! Då är det något som är feeeel!

.
Digitalt beroende - Facebook Beroende
.
Sen är väl jag som alla andra som lever under den här livstiden, alla vill berätta om vad man gör och alla vill nå ut om sig själva, varför det är så har jag faktiskt ingen aning om - de måste jag fråga någon vis människa om!
.
Jag tycker om att "blogga" och ja tycker om min blogg! Japps! så då tänker jag fortsätta med det! ja!
.
Och det känns befriande och lösgörande och skönt att faktiskt ha koll på vilka som läser, jag har gett ut lösenord till dom som ja vet kan komma att vilja kika på den och sånna som jag inte har något emot att dom vet om vad jag pysslar med. Jag vet att du som läser inte dömer mig för mina ord.
.
Det är jätte skönt!! men egentligen fattar jag inte varför jag är så rädd för att bli dömd? Jag har varit så extremt stressad över det sen Alvin anlände, jag har gigantiska krav på mig själv och allt jag gör, jag har hårda krav på hur jag vill ha det hemma, vad vi äter osv osv i en oändlighet. Kanske inte så konstigt att systemet börjar tröttna på mig nu, jag lever under för stor stress och press och att "låsa in sig digitalt" kanske är min räddning? Att inte vara totalt blottad, att det inte är ett "socialt krav" att blotta det privata livet?
.
Sitter här med massa färg på kläderna efter att Alvin målade på öppna förskolan, duktig kille, hihi. De är så kul att vara på öppna förskolan, han leker och pysslar och älskar att vara med dom andra barnen, helt underbart att se honom springa runt och busa och skratta. Nu förstår jag varför han är så trött när han kommer hem från dagis!
.
Nu är MrMr skit surig, men inte så konstigt, tand nummer 10 är på väg och han fick 1års vaccinet i förrgår så han är ju inte riktigt 100% efter det heller.

Två nöjda barn

dsc00767 (MMS)

Två sovande nöjda barn efter öppna förskolan

Tuttanbell

dsc00766 (MMS)

Tuttanbell

Jag och Tim! Haha!

dsc00765 (MMS)

Jag och Tim! Haha!

Bus!

dsc00764 (MMS)

Bus!

Oliver och Belle

dsc00763 (MMS)

Oliver och Belle

Bus på öppna förskolan

20101119650 (MMS)

Bus på öppna förskolan

Alvin har kladdat

dsc00761 (MMS)

Alvin har kladdat

Öppna förskolan nästa!

dsc00760 (MMS)

Öppna förskolan nästa!

Barnen´s Gemensamma önskelista ♥

Familjen´s önskelista hem ♥

Sängkläder (dom här från Cellbes)
Jysk
IKEA

Lösenords skyddat

Om du nått hit så betyder det att jag litar på dig. Det finns folk som inte ska ha något med den här Bloggen att göra och därför är jag tacksam om du håller lösenordet för dig själv. Jag vill inte stänga in mig men jag har knappt något val som det är. Jag klarar inte av att det ska vara en självklarhet att alla som vill har rätt till mitt privatliv. Jag vill fortfarande få nå ut som alla ni andra, men de blir under mer stängda former tyvärr.

Ungarna i Jul!

Min Önskelista ♥

Agora saker ♥

Finaste pusslet! vill göra det och hänga upp i köket! ♥ Finns här
Tekanna! Vill ha! (Gärna med två matchande koppar) Ikea
Bakfat! Jätte mys! från Ikea
En skön kudde! ♥
Pressentkort på H&M ♥
En klippning ♥

Alvin´s leksaks Önskelista ♥

  • Pyssel & Pussel
  • Pingu
  • DVD filmer - gärna pingu el Timmylamm
  • Pulka
  • Ståbräda till vagnen
  • Duplo
  • Träjärnväg
  • Docka
  • Leksaksmat
  • Badleksaker

Belle´s "Leksaks" Önskelista ♥

  • Förvaring - Alltid bra! "smilebackar" från Ö&b fungerar utmärkt
  • Smyckesskrin - hon kommer ju få smycken, hon är tjej så någonstans att lägga är bra!
  • Filtar är guld
  • Ur "prinsessor serien" allt med "Belle" :)
  • Skallror
  • Saker från Teddykompaniet

Ny Design ♥

Love it! såå jag :) Varm o gossig med hjärtan absolut Åsa! jajemän!

Killarna

dsc00758 (MMS)

Mina söta killar som leker på golvet

Belle sover på ida

Belle

Belle sover på ida

Belle´s Kläd Önskelista

Alvin´s Kläd Önskelista



Snyggast!

dsc00754 (MMS)

Snyggast!

Beroende

Facebook har verkligen kloat fast i en, känns konstigt att inte gå in en gång i timmen, och då är det verkligen ett mönster som måste brytas! Herregu! Att vara beroende av en hemsida! Sjukt! Nu får de vara nog Jävlar!

Här med tar jag bort facebook

Här med tar jag bort min facebook profil med följande motivering:

.
  1. Jag är trött på att smulor av min logg blir till skitsnack
  2. Jag vill inte sitta som en övervakad moralkaka
  3. Jag föredrar att prata med folk på riktigt
  4. Jag är trött på att bli pumpad med reklam
  5. Jag vill inte offra min tid på ett onödigt beroende
  6. Har jag slutat röka och snusa då kan jag sluta facebooka
  7. Jag ska inte behöva vara "vän" med folk som jag inte ens känner
  8. Jag vill kunna välja vilka som har med mitt privatliv att göra
  9. Vill du ha kontakt med mig så finns jag på riktigt
  10. Jag lägger hellre "facebook tiden" på något riktigt - ex. börja måla igen, eller något av mina faktiska intressen
  11. Jag har insett att facebook är ett stressmoment för mig på många olika sett
Nu får de vara nog.
.
Jag finns på mail, [email protected], telefon, 0707733212, msn, [email protected], och här i Tierp
.
.
Tack!

Vädra...

Ibland måste man öppna fönstrena och vädra för att få luft att andas

Lill skit äter frukost! Snygging!

dsc00753 (MMS)

Lill skit äter frukost! Snygging!

Onsdag idag

Full rulle idag! :P Like i like it! ♥

Agendan:
  • Boka tid för efterkontrollen på MVC
  • Tim är på arbetsintervju
  • Barnen ska på läkar & BVC kontroll i em
  • Tvättstugan i em
  • Sen kommer Viktor
Sen brukar de hinnas med kaffe och lite socialt med :)

OMG!

Huvudsaken är att de håller sams

Världens smartaste Skalman? Foto: ALL OVER PRESS

Den söta sköldpaddan är inte större än ett mynt. Men ändå fick föräldrarna mycket att vara glada åt när den kom till världen. Dubbelt så mycket, för att vara exakt.
Sköldpaddan har nämligen, till skillnad från sina syskon, två huvuden som äter och rör sig samtidigt. Historien avslöjar inte om de pratar med varandra.
Föräldrarnas tvehövdade miniälskling föddes i Kina för en tid sedan.


I Know this feeling ♥
.


Foto: Jessica Florence/ Barcrof

13kg Kio-karp!

Visst nappar det...

Koi-karpen fångades i en sjö i södra Frankrike i förra veckan och är den största i sitt slag som någonsin har fångats, skriver Daily Mail.
Fisken väger över 13 kilo och det tog Raphael Blagini över tio minuter att få upp den ur vattnet.
"Till att börja med kunde vi inte avgöra vad som fanns i slutet av fiskelinan, men vi visste att det var något stort", säger den lycklige fiskaren Raphael Blagini enligt Daily Mail.

Expressen

 

Sötast!

Foto: Siarhei Biazberdy/Solentnews.Biz

Tack Swedbank...

Privat

Information angående Swedbanks tekniska driftstörningar

Samtliga driftstörningar, förutom avseende internetbanken, är nu åtgärdade. Vi arbetar på att lösa kvarvarande problem och återkommer med ny information så snart som möjligt. Om du har drabbats ekonomiskt på grund av detta kan du begära kompensation. Kontakta då ditt närmaste bankkontor så hjälper vi dig. Vi beklagar åter igen det inträffade.

Vi har väntat o väntat... och 8 min över tio, Hemköps stängning kommer de här meddelandet...... Där rök våran mys middag...... Crap!

Öj öj!

Babycafé! Mys mys! Belle fattade väl inte så mycket men så är de :P skönt att komma ut lite med henne iaf!

.
Min dag:
- Ja men när ja hade lämnat Alvin på dagis så mötte ja upp Jenny, sen gick vi hem och åt frukost, sen så mötte vi upp Mickis och Freja och masade oss till babycafét. Efter skildes vi åt, ja gick hem så kom Annika, sen hämta Alvin, sen kom Ida och då gick Annika, sen kom Annika igen och så gick Ida och nu går Annika igen och klockan är kvart i nio - full häck idag så att säga!  I Love it!
.
Dagens:
"Livet är ett kak-kalas"

Tjejerna

dsc00749 (MMS)

Tjejerna

Baby café

Baby café

Lilla Belle

Baby café

dsc00748 (MMS)

Baby café

Svartsjuk på en kudde

Tim ligger hela nätterna och kramar om sin kudde, alltid! De ser så gosigt ut! Ja vill vara den där kudden och ligga mellan dom där varma, trygga armarna! Men nej, ja ligger på utkanten av sängen, så långt bort man kan komma med en dotter emellan... Jag vill vara den där gosiga kudden!

En sjuk tanke mitt i natten

De Belle kissar, har jag druckit!

Natt ammar

Ligger och natt ammar och har bajs ont i ryggen, ligger ju på sida för att mata liten men inte helt på sidan utan snett... Längtar tills Belle sover på nätterna. De har ju blivit bättre, ja menar hon vill inte ha mat hela tiden utan faktiskt ganska lika varje natt klockan 3-halv 4. Men men tuttanbell är klar och jag ska fortsätta krama om min man och drömma om söta saker.

♥ Älskar att vara mamma ♥

.♦Ja har väl inte gjort så jätte mycket bra saker i livet, har väl mest glidit runt känns det som♦.
.
Men nu har mitt liv fått meninG
Jag har börjat levA
Börjat älskA
Börjat njutA
KännA
LuktA
HörA
VarA
.
Att vara mamma är det bästa som hänt mig, jag älskar mina dagar, älskar mina barn, älskar att älska mitt liv! Alla har upps and downs men jag är lycklig - hela tiden är jag lycklig.
.
««Älskar er mina underbara Änglar»»

Baby café imorn!

Hihi fick precis svar från mickis! De blir baby café i morn! Hihi! Måste ta med kameran! Hihi! Lilltjejen måste fatta de här med fika i tid eftersom att mamsen är en fikis! Hihi

Slippa drama

Sitter och tittar på topmodel, underbart att titta på en massa dryga drama fruntimmer. Fattar inte att dom orkar, Fattar inte att folk orkar. Älskar att ha ett lugnt och mysigt liv där jag får vara utan att bli inblandad i en massa kraffs. Fick precis veta att min man har skaffat en blogg! Lägger upp en länk bland dom andra bloggarna jag följer i menyn.

Alvin ♥

Mums Middag med råstekt potatis och falukorv ♥
.
Heliga kvälls myset ♥

Ibland..

Önskar jag att jag verkligen kunde lita på människor..

att ja kunde ha tillit till någon igen..
Kommer bli svårt att våga det efter de här,
de är så lätt och går så fort från "du är min värld"
till att vara just ingenting..
.
.
Ja är för Naiv antar jag,
men jag vill älska folk...
.
.
Men men.. de kommer väl en dag för det med.. Antar jag..

Fika!

I love fika och mina underbara fikisar :) hihi.! har bara blivit personalbyte här hela dan typ :D Helt som man vill ha de! älskar´t! Älskar mina få men riktigt goa vänner! Love my life *lalala* (sjunger me glädje i bröstet)

.
.
.
Sessan ♥

Snygga gipsfötter va?

dsc00739 (MMS)

Den här tavlan fick tim av ungarna idag

Fest o farsdag :)

Igår så va ja på fest, hoppsan sa! de va länge sen! 30årsfest, hemma hos Johanna o Patrik jätte mysigt! Kanske låter lite fjortisvarning, men ja saknar att festa.. inte riktigt okej att göra de när man ammar, ja om man inte kör nyktert eller pumpar ut så klart. Men hur som de va jätte mysigt! Och Belle va så duktig heela kvällen :).

.
Idag va de fars dag ja :) och i natt när ja kom hem mötte tim mig i dörren och frågade efter hans pressenter :P sötnöten som inte orkar vänta. De blev en tavla med barnens fotavtryck och mina fingrar i form av ett hjärta :) skickar upp en bild sen. Sen fick han även en nyckelring som är en digitalfotoram :) då har han ju familjen med sig hela tiden!
.
Farsdag idag har blivit firat med hämtmat från brorsans och en omgång med storstäd här hemma :) så nu är de jätte fint!

Dass

Sitter på Dass... Ja så är de! I ett hektiskt liv så har man få stunder för sig själv. Men att gå på toa, inte för att man nödvändigtvis behöver göra något, som man brukar göra på tronen. Men att bara få stänga av ett tag från allt annat lite grand. Har suttit och kollat kläder... Ja måste ha... Ja har inget att ta på mig i vinter... Inget... Jag menar de... Ja har stått tillbaka så pass att de inte finns kläder att sätta på kroppen! Och dessutom har jag inget i storleken jag är i nu... För jag är inte gravid eller stl 34 längre, så jag har inga kläder... 1300 skulle de kosta för att vända på det och jag tror att jag måste... Barnen har kläder så dom klarar sig, tim kan hålla sig varm, men inte jag... Jag tror att jag måste...

Belles dop!

Ja håller ju på att planera inför Belles dop redan nu ja! :D underbart roligt! och har startat en blogg som ja kan dela med mig av alla idéer :) http://lillamammanasa.blogg.se/bellesdop

Ihihihiii!

pyssel

Så nu har man varit och pysslat klart! nu ska de bara slås in sen då!

.
Jätte trött idag! de är något fel med mig!! Alltid såå trött.. vill inte orkar inte.. känner inte för.. vill bara få sova men kan inte få någon ro.. de är så mycket som måste göras att jag faktiskt inte kan sova alls.. :( phust..
.
Suttit och planerat inför Belles dop, ja vet att de är en stund kvar.. meeeeeeeeeeeen.. ja längtar efter pysslet! de kliar i mina fingrar så mycket som ja vill göra! oj oj! ska väl lägga ihop de där tråkiga med en budget och så.. om ja får mina inbjudningskort som ja vill så kostar dom.. kanske.. hm.. vågar inte uppskatta.. måste räknas på!
.
Lägger upp på söndag va ja pysslat med!

Idag blir de pyssel igen :) ska över till Mickis & Freja snart, måste vakna först bara :P

<3

Varit full rulle sen starten idag! And I like it! :D dock mycket som man skulle vilja hinna som det faktiskt inte finns en chans att man hinner med.. :(

.
.
upp klockan 8 - facebook, Plocka upp Alvin.
Klockan 10 kom Jenny - som började vika tvätt, vilket gjorde att vi fick de ur världen.
sen gick vi i samlad trupp till Lidl och handlade foder.
seeen vart de för mycket att bära så mamma fick köra hem mig och maten medan Jenny & Tim tog hem barnen.
Börja med mat o då kom Ida *pling plong* sen åt vi lunch och Alvin vaknade strax innan han med.
Sen satt ja o va social .
Sen lekte vi alla 4 vuxna med Alvin :) Han älskart!.
Sen gick Ida & Jenny gick till jobbet .
och då drog ja över till Mickis o Freja för att fixa "lite grejer" (inför farsdag).
Sen vart de hem (till dukat bord & färdig mat).
Sen vart de & städa & diska & leka med Alvin, Amma Belle, trösta Belle, trösta Alvin, Leka med Alvin, Mata Belle, städa, Leka med Alvin osv.
tills Alvin somnade typ 20.00.
sen kom mamma strax efter.
sen kom Jenny .
sen åkte Jenny.
ammat Belle i 1h.
efter lyxfällan åkte mamma hem.
då stack ja in i duschen .
och nu sitter jag här..
.
grus i ögonen! dags att sova! för imorn blir de kaous igen!
.
Älskar mitt Liv! de är underbart!
.
Och jag älskar min familj och mina vänner!
.
Och min underbara man!
.

SMS-inlägg

dsc00735 (MMS)

BVC idag

Bvc idag och min lilla jänta har gått upp hela 110g på en vecka! Wiii!! De betyder att amningen verkligen fungerar som den ska eftersom att ja har hel ammat i 5 dygn nu! wii!! Känns jätte bra!

Sen efter bvc så va vi hos Mickis o Freja mys mys! Bvc frukost så klart! brukar stanna förbi på frukost efter bvs om man har morgontid :). Sen har väl vi varit sociala hela dan.
Sen hem o fika o äta o uh.. ja är trött.. somnar nästan över tanjentbordet.. fattar inte varför ja är så trött!! urs.. vill bara sova..

Uh.... Vinter...

dsc00727 (MMS)

Uh.... Vinter...

En kvart senare....

dsc00722 (MMS)

En kvart senare....

Nu har vi fått snö i Tierp.

dsc00721 (MMS)

Nu har vi fått snö i Tierp.

Alvin 13 Månader idag

Grattis min lillkille!

Urs tiden får så fort så fort älskade lilla Alvin.. Tänk att ja hade ett liv innan dig, det känns som att de va då när du kom som mitt liv startade. 09.08 är du 13 månader..

Ny dag

Sitter här som ja brukar göra så här på morgonkvisten. De är MIN stund på dagen, TV4nyheterna i bakgrunden, en kopp te, facebook, och nu mera en blogg att skriva i med, sovande barn, mannen på jobbet. De är min stund innan dagen börjar min egen lilla grå zoon, som jag älskar.

En stund att se över dagens agenda, små städa lite, förbereda disken, gå "barnsäkringsrond" och titta efter föremål som inte ska ligga på golvet eller 1 meter upp..
dagens agenda:
  • disk
  • byta överdrag på soffan
  • tvätt - vika och lägga in
  • skura köksgolvet
  • städa kylen
  • Höra med företaget ja köpte vagnen av om man kan skicka tillbaka den och hur man gör de..
Alvin stannar hemma från dagis idag med.. han är ju inte frisk.. Och Belle skulle på väg och mät på babycafét idag, men de känns inte helt okej att ta med en sjuk ettåring till ett babycafé men massa små bebisar.. Så ja kommer få boka om den tiden.
Annars vet jag inte vad som händer idag.. få se :)

Hej hopp

snyggt há?:P

Drömjobb..

Ja vet inte vad ja vill bli när jag blir stor.. ja har inget dröm jobb.. för ja har redan haft mitt dröm jobb.. jag älskade mitt jobb, ja menar.. jag tjänade 134kr/h, jag fick också betalt för resetiden till och från jobbet (enkel resa 6 h med tåg, va ifs bara hemma på helger, men att tjäna 1600 bara att åka till och från jobbet är rätt bra) + fria resor så klart. Sen fick jag traktamente, alltså - jag fick all mat och husrum betalt för mig, och hur bra betalt va inte ens det bästa!!

  • Jobba med djur
  • Träffa nya kollegor från hela Sverige
  • Lära känna nytt folk
  • Varierande arbetsmiljö
  • Skysta förmåner (så som hyrbilar och hotell osv)
  • Jävligt kul jobb
  • Eget ansvar - man la upp sina egna dagar själv
  • Få komma ut i Sverige och se sig om
  • Viktig arbetstittel
  • Bästa cheferna
  • Bra rutiner
  • Hotellfrukost varje morgon!
  • 1½ vecka i en clarion bröllops svit! (med eget bubbelbad)
  • Efter tjänsten fick jag ett tack "diplom" från jordbruksverket för att jag hade jobbat för dom!
De bästa va att jag va bäst på de ja gjorde, lösa problem, planera, ordna med papper, kartläsare, sticka (jobbade som vaccinatör).. jag älskade mitt jobb.. men jag lär aldrig få ett sånt jobb igen..
Dessutom så behövde jag inte slita för att få jobbet utan de ramlade över mig på en kurs i Halmstad. Inte ens en arbetsintervju, mina meriter räckte för att få jobbet, dom ville ha mig för mina kunskaper!
Ja kommer väl bli som alla andra som hamnar på jobb som dom "står ut med" och sen kommer jag göra de tills pensionen...
Nej nu vart de för negativt.. sorry!
Men annars.. ja är redo att utbilda mig, men till vad? vad vill jag? vad skulle vara roligt? vad har jag för mål?
Drömmar? Visioner?
.....
Något som skulle falla mig på läppen tror jag.. skulle nog vara att ha en egen butik, en kuriosa butik med massa billiga roliga grejer! söta koppar, pyssel, leksaker, scrapbooksaker, pressentpapper o snören, en glad affär med massa kul saker! då skulle jag kunna lägga ett år på att plugga administrativa ämnen, företagsekonomi osv, för att ha kunskaper för att starta eget, så att jag skulle kunna driva det själv! sen jobba med något på sidan av innan och under starten så att man inte förlitar sig helt på det i början.. ? De skulle vara kul.. kanske kombinera med "pysselkvällar" då man kan ta dit någon som är speciellt duktig på.. inte vet jag.. smyckes tillverkning? scrapbooking? pressentinslagning?  :).. de kan ja se framför mig.. där jag är chef över mig själv.. i love that ide..

Vad ska jag bli?

Herrugu! känner värsta kravet här.. vad ska jag bli när jag blir stor? Jag har ju en gymnasieutbildning (med bra betyg faktiskt), men den leder inte så långt.. de är inte så lätt att få jobb inom djur direkt.. och är det de jag vill hålla på med?.. ja vet faktiskt inte.. blåstjärna vill jag ta upp.. finns lite kurser jag vill ta där.. men de e strö grejer på en helg eller ett par dagar. Vad vill jag bli?


Elektriker? de har jag tänkt på men de kostar att utbilda sig o de kan jag faktiskt inte.. ja har inte råd att betala för en utbildning. .
Svettsare?  funderar ja på.. finns en utbilning i Tierp på ett år.. bästa skulle ju vara att lyckas börja i vår.. men vad gör jag med Belle?.. ska se om de är kurser med som kan tas på distans eller halvdistans så man kan "smygbörja" innan kurs start i sånt fall i höst..
Omsorg? en utbildning som finns i alla kataloger.. de finns kurser på distans och med lärare.. de går att börja idag lixom.. men vill jag de? vill ja jobba med människor? de är en läroplan som ja lätt skulle fixa och ja har mycket i bagaget som skulle göra att ja skulle klara de lätt och de är kurser som faller mig på läppen, men vill jag verkligen jobba med de? eller blir de en till utbildning som man lägger på hög? sen vill jag faktiskt kunna tjäna något på mitt framtida jobb.. och innom omsorgen är det inte så där värst bra betalt eller så jätte många möjligheter att jobba upp sig.. och jag kan inte läsa vidare till syrra eller läkare eller barnmorska eller så.. så bra är jag inte på att plugga..
Jag behöver verkligen en annan stimulans nu, något att göra utanför hemmet.. ja älskar att vara hemma med mina barn.. men jag behöver mer... jag behöver känna mig behövd och att jag gör nytta.. hemma, ja visst barnen behöver mig.. men ja skulle behöva lite uppskattning med.. känna att jag faktiskt gör något bra, så jag kan få mer energi. Jag behöver träffa mer folk, jag behöver utmaningar, jag behöver tillfredsställelse, jag vill kunna försörja min familj.. jag vill.. känna att jag gör något bra..
Jag älskade att plugga på jälla, för jag va verkligen bra, ja va bra på de ja gjorde och de va så skönt! älskade den tiden! Älskade att jobba för jordbruksverket, för jag va bäst på de ja gjorde - jag utförde mitt jobb perfekt - jag tjänade mina pengar för att jag var bäst.
Jag vill känna så igen.
Jag vill känna mig bäst - igen..

Hemma från dagis

Lillkillen får vara hemma från dagis idag, snorar, rosslar, hostar & nyser. Inge kul alls. Tim är hemma från jobbet idag, hoppas att han klarar av att gå imorn, stackars älskling..
Får se vad man hittar på idag, om man kanske skulle över till Mickis o Freja o pyssla klart med våra projekt eller om man ska ta sig en busstur till söderfors o ta en promenad med Jessice o Pinnen (ja om dom är hemma dvs) eller om man skulle ta o fika med Ida, eller vad man gör.
Alvins söta dagisbild!

sorg.

Idag fick Tim beskedet om att hans bror gått bort under natten. Det var inte oväntat och förhoppningsvis inte dramatiskt, han hade sedan nästan ett år diagnostiserats med cancer.

Jag kände dig inte länge, jag lärde aldrig känna dig på riktigt,
men jag är tacksam för att jag fick träffa dig.
Tacksam över att jag fick se dig hålla våra barn,
över att jag fick vara med på ditt bröllop.
Jag är glad över tiden jag fått med dig.
Mina tankar är hos alla dina nära,
vila i frid. ♥

Första kommentaren! ♥


KommentarTid
Anonym om Åh åh!:
Jaa! måla av och skicka iden till Ylva, vår tatuerare!
IP: 83.185.87.25

o ja precis de va min plan :) ska bara få Tims syster att rita upp den först :D

Åh åh!

Nu vet jag vad ja ska tatuera! :)

ja har ju tänkt och tänkt på en tatuering för barnen.. ni vet. men nu vet jag exakt vad de ska bli!
försök att se de framför dig.. en gravidkropp framifrån, med bara mage och bröst, symmetriskt med armarna rakt ut åt varsitt håll, inga detaljer utan bara skuggor, inget ansikte, utan bara en huvudform, utan hår. Varje hand håller en vågskål, och där i står det Belle i ena och Alvin i den andra med snygg lite halvkursiv text. och på skålkanterna står deras födelsedatum :) najs ha? i svart/grå.
Båda är ju födda i vågens tecken och det är också så som jag vill ha det, jämställt! Mina barn ska inte behöva ha det som jag hade det.
hurm.. har en filosofi om vem ja kan tänka mig rita upp den för mig och vem man kanske ska fråga om prisförslag :) julklapp till lilla jag? :P ah!

Vaken, Uppe och redo för tjänstgöring!

Hubba! lilltjejen va inte alls rolig i natt :(, skulle minsann inte sova, så jag och Tim har gått i pass, känner mig bra trött nu men men de kommer lätta under dagen.
Har massor med tvätt...  egentligen så är det inte mitt område, för att jag faktiskt är ny opererad.. och ska fortfarande inte "bära mer än vad Belle väger" i typ 2-3 veckor till, tänk om man kunde haft de då? men de funkar inte så i verkligheten, ja menar man kan ju inte sjukskriva sig som mamma? vadå stanna hemma från jobbet? sen räknas man inte som "sjuk" för snitt, men andra lättare magoperationer.. så om de hade varit en annan magoperation så skulle Tim ha kunnat stanna hemma för att hjälpa mig.. mysko de där..

Och idag är Belle en månad!
Webbis annonsen!
  • Föräldrar: Tim Hammarberg, Åsa Lidenvik
  • Kön: Flicka
  • Namn: Belle, Mirjam, Marie-Louise Lidenvik
  • Datum: 7 oktober 2010
  • Tid: 14:30
  • Vikt: 3170 gram
  • Längd: 48 cm
  • Hemort: Tierp
  • Tack till all underbar personal och alla våra nära och kära för all stöttning och alla gratulationer.





  • Min familj för  ett år sen


Min familj idag

Kalaaaas! :D

Vart jätte mys idag! ♥

Gjorde cupcakes.. så här:
♥ Söta formar - check!
♥ Muffins smet - check!
♥ Smet i formar & skjuts in i ugnen, vänta, ta ut muffinsarna, vänta tills dom svalnar - check!
♥ Blanda 150g philadelphia, 75 g smör, 1 tsk vanlijsocker, 1½ dl floursocker & karamellfärg (frostning) - check!
♥ Kladda, kleta & på med strössel=
Mams bakade bullar o rullade rulltårta och Tim gjorde kakor :) kärlek lite överallt ifrån alltså.
Alvin fick idag:
♥ En jätte söt bok av Mathias, Ida & Linus
♥En nalle av mormor
♥En brumbrum av Susanne, Jessice & Kenneth
♥En Timmylamm mobil av Fam Ljungkvist
Belle fick idag:
♥Ett goselamm & en skallra av mormor
♥En "Boken om lilla jag" av Susanne, Jessice & Kenneth
Tack alla för en mysdag! ♥

Kalas i morn!

dsc00705 (MMS)

Kalas i morn!

Fix inför kalas!

Städa, baka och Pyssla! Här blir de kalas Imorn! Lite sent men bättre sent än aldrig va?

Lillskruttan!

dsc00697 (MMS)

Woho de går att skicka MMS till bloggen :D

Internet!

Åh Internet fungerar! *Peppar peppar ta i träd* snart slänger vi upp en ny design med! får man hoppas :) Belle är bråkig, tror de kommer bli en tuff natt i natt och jag som skulle behöva sova så man orkar städa i morn.. *phust* kom inte så långt idag och nu är klockan kvart i elva och då tänker jag faktiskt inte ens göra det! *PUNKT*

Imorn blir allt sista pyssel inför kalaset på lördag. blir ett gemensamt för Belle och Alvin då, dom som vill ha en chans att fora dom och som inte haft chansen eftersom att vi låg på sjukhus o de.

Picks of today!

Internet...

Så trött på våran internet operatör! Varning! Inte net1! I typ två månader så har vi knappt haft internet och ändå kostar skiten nästan 400kr i månaden! Morr! De är lixom mitt lilla sätt att bara få vara, att sitta och slösurfa, de är min terapi för att palla tempot som är. Skulle behöva göra badrummet och köksgolvet idag, men nej jag orkar faktiskt inte, jag är trött. Har haft en fullt upp dag med bästa Mickis och Freja, tänkte lägga upp bilder... Men internet... Och Alvin fick sina första "skolfoton" som ja hade tänkt att lägga upp... Men internet... Om de kommer igång nån gång så fixar jag :-). Nej ska göra lite nytta nu. Puss!

Bra att leva!

Idag kändes de härligt att lämna Alvin på dagis. Solen skiner och de är jätte mysigt väder, och han ska få gå ut och grilla korv! Mys! Hade jag också velat göra ju! Men mamma får stanna hemma och fixa med allt som ska göras! Nu står Belle i dagis kö med så de e klart! Underbar dag idag! Älskar de här! Puss!

Doptiden klar!

Nu är Belles doptid bokad! 20februari kl 13.00. Underbart att ha de klart! Nu kommer ungarna ha samma dopdatum

Lycka

Ligger och tänker på livets goda. Det finns så mycket att vara glad och tacksam över. Som nu bara att få vakna, i en ren varm säng, med sin älskade och sin dotter, höra sonen babla på andra sidan väggen. Älskar de här, älskar mitt liv. Jag har haft det minst sagt tufft i mitt liv, men nu är jag lycklig. Varje dag vaknar jag med lycka i hjärtat. Varje dag känner jag glädje för allt jag har. Jag är lycklig med min familj. Jag är lycklig i mitt hem, med mina vänner. Lycklig, de är ett av orden jag skulle vilja tatuera in ihop med barnens namn, lycka, glädje, kärlek, för de är vad dom är för mig. Tror de kan bli en riktigt bra dag idag. Puss!

Bf idag!

Idag hade Belle bf. Idag skulle min lilla prinsessa ha kommit till jorden, men i morn är hon 3 veckor. Min lilla älskade. Nej, jag hann knappt förstå att jag var gravid, mest för att jag hade så himla fin graviditet. Ja, det vart kaous på slutet och de va så mycket som blev så fel. Men oj vad jag älskar min lilla flicka. Jag har väl fortfarande inte förstått att jag har både en son och en dotter, bättre kan de ju inte bli? På ett sätt känns det som att hon alltid varit här, samtidigt som man inte smält det än. Hon är så fin min lilla tjej, min blonda vackra dotter. Kärlek mitt hjärta, kärlek, jag älskar dig Belle, älskar dig gumman, Tufflan, lill tjejen, piplisa, tuttanbell. Älskar dig min dotter, nu och för alltid. <3

Myser

Sitter i soffan, Alvin sover sött i sitt rum och tim inne hos oss och Belle ligger och mystuttar lite. Känner lugnet kommer och kramar om en. Dagens måsten är gjorda, så när som på disken, som faktiskt inte är mitt uppdrag heller. Funderar på om man ska ta en kopp te, bädda upp skönt med kuddar, värma vetekudden och slänga över en filt, tända ljus och starta en ny bok att läsa. Åh så gos!

Snart börjar del 2

Dagen är snart gjord och de betyder att natt passet börjar snart.

Trött!

Hej nu börjar de bli tjatit kanske! men fan va trött ja är! hinner ingenting och är trött hela tiden! gurgel! måste ta Belle!

Bye!

Lilla Belle

Prinsessan

Morn!

Mr. MorgonBus!

Dagen idag

Zzz,, blev mer än jag orkade egentligen idag.. helt helt utpumpad nu, de är svårt att röra fingrarna över tangentbordet.. Barnens BVC sköterska påminde om att jag är extra trött pga av att det är just nu en mega hormon omställning i kroppen.. hade helt förglömt det.. sen + förkylning + att man är ovan med 2 barn + amma + att Belle är jätte skrikig och jätte kinkig som bebis + marktjänst.. Och nu nalkas kvällen.. och natten.. då Belle har det som absolut jobbigast.. De grusar i ögonen, simmar i huvudet och kroppen hänger inte med på komandona som hjärnan ger, ryggen värker och blä.. nej.. nu är frun trött.

Gah!

Jag är inge bra på att vara sjuk... Skulle egentligen bara vila nu men de kliar i fingrarna, de finns massor som måste städas här!

Zzz

Åh nu va man lite trött då. Vart sjuk igår, med varvade feber och skit, idag är ja bara yrsligt trött. Alvin är hemma från dagis de bara rinner om snorbobban, båda om näsa och ögon. Nån feber verkar han inte ha, har sprungit runt som en dåre här och  busat med mormor :) Nu ligger han helt avdäckad i sängen, tror knappt att huvudet hann landa på kudden innan han sov.

Va med Belle till BVC, 3280gram! hon har alltså gått upp 160gram på en vecka (och det är jätte bra!)
Hurm.. skulle behöva städa, men nej fan! ja orkar inte! jag är sjuk... ska bara lägga mig på soffan och njuta medan båda ungarna sover! så de så!

Jag & Älskling ♥