Söta <3

mms_img33385 (MMS)

Söta <3

Baka, baka liten morotots kaka!

dsc01990 (MMS)

Baka, baka liten morotots kaka!

Frukost Tips

När de gäller barn och barnmat så kan de lätt bli tråkigt och att man fastnar i sina egna samma spår, så jag tänkte dela med mig lite om hur jag tänker runt barnens frukost och frukostvanor.

Gröt
Gröt, de är bra håller både små och stora magar mätta och belåtna länge. De finns ju flera olika som man kan köpa klara med olika fruktsmaker och grejer - svindyrt och variations hämmande. De känns ju konstigt att smaksätta en redan smakande gröt, och då blir de ju samma, samma. I början är de ju bra, när man är osäker för vad dom kan och inte kan äta, eller som "panik mellis". Jag föredrar att göra havregrynsgröt till mina ungar - de är billigt, går snabbt, man vet exakt vad som är i. Sen kan man variera! och de passar från låg ålder likväl som vuxna.
Variationer på havgegrynsgröt
- Blåbärsgröt, häll i frysta blåbär när gröten nästan eller är klar, så dom egentligen bara tinar och gröten blir ätfärdig lite fortare, de älskar båda mina ungar
- Hallongröt, som ovan
- Fruktgröt, gröt med frukt puré! mums! ta banan & päron el. äpple, mosa banan och riv den andra frukten gegga ihop och mums! både blir de sött naturligt och så får dom ju i sig vitaminer och så med. Går ju att ta de man har, eller så kan man ta en "färdig frukt puré" och ha gå gröten med, men de är mycket billigare att göra egen, dessutom vet man exakt vad man ger barnen, de tycker ja är skönt
- Russin, Alvin får ibland russin i gröten, de älskar han! om man klipper sönder dom lite innan och vara vänder ner i gröten, risk för skattjaktsmat, men de kan man ju ta ibland. Går ju säkert med all typ att torkadfrukt (måste pröva).
- Äppelmos (lågkalori), skönt att ha en burk i kylen med "diabetesäppelmos" eller om man gör egen och fryser in eller så.

Ägg
8 månader +, Alvin gillar ibland och ibland inte men de är ju nyttigt och bra
Mackor
Vittbröds mackor är ju mums, man kan börja med att bryta av småbitar och mata i munnen, sen "stavar", sen 4kanter, sen bort med kanter bara, och större barn hela - jätte bra! Båda mina älskar mackor. Ja är rätt fjollig när de gäller smör, jag vill att dom (framför allt alvin) ska äta smör och inte margarin, belle kanske skulle äta margarin eftersom att man ska vara försiktig med laktos men de funkar bra med bregottm skulle hon reagara så byter jag bums. Variationen ligger ju mest i pålägget, belle får inget pålägg förens ca 8månader - då kommer ja börja med leverpastej och små ostbitar. Skina va ja försiktig med med alvin, började efter året eftersom att skina är rätt salt, den kokas ju i saltlake.. rökt undvek jag länge också för att de kan innehålla nå toxiner.. Alvin får ju egentligen allt nu, skina, ost, leverpastej, mjukost, färskost.. men belle får klara sig med smör en stund till och de verkar ju vara de godaste på mackan ändå.
Frukt
Ja vill gärna att dom äter frukt till frukost, i alla fall lite, så äter dom mackor så vill jag att dom äter en bit banan eller äpple eller päron med. Äter dom i gröten så räcker ju de.
Dricka
Belle dricker vatten, till alla mål. Alvin går ibland vatten, ibland lite juice (spär ofta ut med lite vatten) eller svag oboy.
«♥»
Jätte Panik frukost
Yohgurt + bär/frukt på burk, eller burk puré, eller välling
Panik frukost
Banan, "färdig barngröt"
Snabb frukost
Mackor, frukt, kuber med leverpastej
Lugn frukost
Havgregrynsgröt med äppelmos, frystabär el. burk puré, el. macka, kuber med leverpastej. Kokt ägg
Mys frukost
Havregrynsgröt med "hemma puré" på flera olika sorters frukt, ev med bär och lite russin också - lyxgröt och plock mackor, småbitar av olika pålägg och några kuber med leverpastej. Kokt ägg.

Se vad som händer idag

Blev nästan lite så om man skulle ta med fika och åka in till stan och picknicka med barnen.. men samtidigt.. de är sååååååå mycket folk.. kanske blir för mycket för dom, jo kanske är dumt. Vi kan ju grilla korv till lunch och bara mysa.. de låter bra :) Valborg är inte samma sak längre, ja kommer inte sitta med mina kräkandes kompisar och gömma deras alkohol.. ja kommer inte ramla upp och ner för slottsbacken, ja kommer inte sitta på en filt med massa fulla människor. nej.. och ärligt - de är inget som jag saknar heller.

.
De blir ja o Bea o Tim o alla barnen! o Stig!

Jaha... Nähä... Inget valborgsfirande för ...

Jaha... Nähä... Inget valborgsfirande för mig i år då...

Wilda på tåget. Varit innei stan och sålt ...

dsc01985 (MMS)

Wilda på tåget. Varit innei stan och sålt en grej från blocket. Varit mycket idag, men har i alla fall fått ett bra besked- jag trodde att jag blev av med min mammapenning nu när jag jobbar, men eftersom att jag jobbar så korta pass så får jag både och! Wei! 4000+ca5000 lätt värt! Hihi! Happy Happy!

Lämnar Alvin på dagis.

dsc01983 (MMS)

Lämnar Alvin på dagis.

massa järn i elden

Mycket nu, en massa planer! Älskar´t!!

Jobbar egentligen hela nästa vecka, sen på fredan sticker jag på riksstämma (!), kommer hem på söndag, packar om och packa om, sen blir de skara på måndag till onsdag på D9 kurs! At last!! Sen har ja schema tills slutet på juni som de ser ut nu. Ska på provtagningskurs, dom ska försöka lägga den nära här för min (och några andras) skull, så att ja kan gå den.. de funkar inte att åka till bromma en gång i veckan.. Och de förtod söta Ingrid på Lottakåren. Den 4e maj så åker ja o Bea in till uppsala och lyssnar på Lottorna och va dom är för något, kan ju vara intressant eftersom att de är lite på närmare håll..
Ja flytt om inte så många dagar heller! shit första JUNI! och ÖDETS IRONI så är ja kallad till rätten för "stämmning av vårdnad" på Alvin då.. spännande va?... eller inte..
Nej men om man ska se allt BRA som händer istället för DEN ända dåliga saken i mitt liv, våra liv.
Belle "pratar" hon säger "papapaaapapaaapaaappaaaaaadadappaaa" HELA tiden.. tack för att något barn väljer mig :p haha! båda är pappa ungar ♥ sött!
Nej nu ska ja sova.. så ja kan åka in till stan i morn, ringa efter advokat, gå till försäkringskassan och klargöra att jag ska jobba så att dom inte strular, hämta banankartonger, ringa vattenfall o kommunen så att ja får nuffrorna till räkningarna så dom kan betalas.. hurm.. sen.. ja kanske lunch med tims mamma med.. ja alvin har dagis med! haha!

Woho! Spännande! Lätt att jag vill! (First...

dsc01981 (MMS)

Woho! Spännande! Lätt att jag vill! (First hotel grand, natt vandring i borås djurpark, stadsvandring och rikstämma!)

Woho!!!

Avslutar en en dag i livet. Med en kopp ho...

dsc01980 (MMS)

Avslutar en en dag i livet. Med en kopp hos bea. Varit en övervägde bra dag, stan med mamma - tack för allt mamma! Och träffade en gammal kompis på tåget, mys!

Idag

Idag blir de ner på stan och träffa mormor och farmor <3 mys värre, hoppas på underbart väder och barn som är på bra humör!

Påväg hem från min lilla resa, nu väntar v...

dsc01978 (MMS)

Påväg hem från min lilla resa, nu väntar verkligheten, den brutala sanningen... Ni som vet vad som väntar mig idag, håll tummarna... Om de finns någon högre makt, snälla se till mitt barnsbästa....

Älskar

dsc01975 (MMS)

Älskar

Påväg hem från farmor... Känns konstigt at...

dsc01973 (MMS)

Påväg hem från farmor... Känns konstigt att träffa henne nu, hon är så gammal... Än värre är det att åka och hon säger i dörren att "de här är nog sista gången vi ses, du och jag"... De känns inte bra alls....

Mammas glada tjejen! Bubblan, tuttanbell, ...

dsc01967 (MMS)

Mammas glada tjejen! Bubblan, tuttanbell, buttran, sessan, bellsibub, snuttan, skruttan, sejen, tuttan, lilla gumman, tjejen, bellsan <3

Förra gången jag åkte till farmor med buss...

dsc01966 (MMS)

Förra gången jag åkte till farmor med buss blommade de här trädet med...

Visste du att hälsovårdsnämnden under 1900...

Visste du att hälsovårdsnämnden under 1900talet betalade 10öre för rått svans? (Man lämnade in svansen som ett kvitto på att man oskadliggjort djuret)

Påväg till farmor, jag och Belle. Va så lä...

dsc01965 (MMS)

Påväg till farmor, jag och Belle. Va så länge sen jag träffade hennd, nu sitter jag i uppsala och väntar på bussen till enköping.... Läser kanske den intressantaste boken någonsin, kattens historia av gunnar broberg, rekomenderas skarpt.

Syskonen Lidenvik myser i solen <3

dsc01962 (MMS)

Syskonen Lidenvik myser i solen <3

Skönt att vara hos mormor!

dsc01953 (MMS)

Skönt att vara hos mormor!

Belle sitter i gräset för första gången!

dsc01959 (MMS)

Belle sitter i gräset för första gången!

Påskägg hos mormor

dsc01948 (MMS)

Påskägg hos mormor

Belle däckade <3

dsc01946 (MMS)

Belle däckade <3

Alvin påväg till mormor.

dsc01945 (MMS)

Alvin påväg till mormor.

Tack för att du stannar intill trottoaren!

dsc01943 (MMS)

Tack för att du stannar intill trottoaren!

Phust! De har gått så i ett att jag inte r...

Phust! De har gått så i ett att jag inte riktigt mins vad jag gjorde idag, igår eller förrgår... Underligt... Nu är de te i soffan och reda upp nu och då. Sen över till bea på kaffe, eller te. Puss!

Jag är en jordgubbe!

dsc01941 (MMS)

Jag är en jordgubbe!

Sugen på paj!? Hihi

dsc01939 (MMS)

Sugen på paj!? Hihi

Frukost! Havregryns gröt, med rivet päron ...

dsc01938 (MMS)

Frukost! Havregryns gröt, med rivet päron och mosad banan. Vatten till Belle och svag Oboy till Alvin. Banan och en kopp te till mamman.

Me as brunett

dsc01935 (MMS)

Me as brunett

Morgon ungar <3

dsc01929 (MMS)

Morgon ungar <3

Ny söt!

180420111061 (MMS)

Ny söt!

Uh!

Alvin är sjuk och kräver ganska massor.. när han får Alvedon är de som att han stänger in de sjuka och kör 180! Annars gnäller han bara hela tiden, drar i byxorna och ska vara i famnen hela tiden, han ska vara i famnen men kan får inte krama honom, ofta lite svårt att hålla honom uppe om man inte får röra honom.. Hoppas han blir bättre snart. Här hemma ser de ut som skit, de är för mkt just exakt nu, flytten ligger på, alla är väl mer eller mindre sjuka och så.. måste ta ett ryck idag.

Grönt te på riktigt! Chocklad mynta från d...

dsc01926 (MMS)

Grönt te på riktigt! Chocklad mynta från djurstugan! Tack Ida!

Ute och går på vallen med ida, mathias och...

dsc01925 (MMS)

Ute och går på vallen med ida, mathias och stig

Fel skrivet i förra, vapen är inte en unde...

Fel skrivet i förra, vapen är inte en underbar doft utan våren är! Haha

Ute på mysig morgonpromenad. Se va den här...

dsc01922 (MMS)

Ute på mysig morgonpromenad. Se va den här dagen har att bjuda på. Igår blev de mys grillat med ida, tobbe, Jessice och jesper. Riktigt skönt väder, gott sällskap, Mumsig mat! Imorn får jag svar om jobbet, de verkar inte vara frågan om, utan hur mycket. Men ja är inspirerad och taggad! Kanske söka efter en till halvtid på en 4h gård kanske? De skulle ju va nå kopiöst roligt! Hihi hög på livet, hög på fågelkvitter, hög på lyckan över att ha mina vänner, min familj, hög på lyckan över att just jag hade privilegiet att få leva just mitt liv. Förstår du att jag just nu går och lyssnar på fåglarna, tittar på blommor, andas vår! De är ju underbart! Vi måste skaffa hund! Gud va ja vill ha hund, men inte vilken som helst, utan en av pinnens valpar, de har jag siktat in mig på länge. Om ja jobbar på Granngården, kanske man kan ha med sig hund till jobbet annars är de inte så långt hem. *drömmer* o ja vill börja träna, köpa häst, rida in en ko, många drömmar som värmer mig! Som gör mig glad, som längtar framåt. En dag... Åh de luktar så gott! Vapen är en underbar doft! Så kommer man hem så har man en älskad äkta make som väntar på mig, en kopp te på de så är morgonen gjord!

Underbara blåstjärna

Sitter och tittar runt på utbildningar och annat ja vill hålla på med... och D9 (som hette C15) Delegerad läkemedelsanvänding gör jag gratis hos blå stjärna, för får, nöt och svin. Om jag skulle bekosta den själv skulle den kosta 5800! + resor, boende och logi!!

Och jag kom in på kursen i maj!!! ♥

Jag vill så lätt gå!!!!

Hittade coolaste kursen som jag så sjukt mycket vill gå!!!

Uppfödning av Bison
Per Andersson utanför Trosa i Södermanland föder upp Bison i vilthägn. Han har precis utökat
sin besättning och säljer köttet i egen regi. Vi håller en inspirationsdag på Åda Golf och
Countryclub som ligger i närheten av hans gård och får lära oss hur dessa djur fungerar och ska
skötas. Virpi Velling, veterinär från djurhälsovården kommer att prata djurhälsa och hur
djurhälsovården arbetar med bisonbesättningar. Vi kommer även att ta upp en del ekonomi och
marknad. Under eftermiddagen åker vi till Pers gård och får åka på safari in i hägnet och se
kalvar och vuxna djur.
Uppfödning av Bison
Per Andersson utanför Trosa i Södermanland föder upp Bison i vilthägn. Han har precis utökat
sin besättning och säljer köttet i egen regi. Vi håller en inspirationsdag på Åda Golf och
Countryclub som ligger i närheten av hans gård och får lära oss hur dessa djur fungerar och ska
skötas. Virpi Velling, veterinär från djurhälsovården kommer att prata djurhälsa och hur
djurhälsovården arbetar med bisonbesättningar. Vi kommer även att ta upp en del ekonomi och
marknad. Under eftermiddagen åker vi till Pers gård och får åka på safari in i hägnet och se
kalvar och vuxna djur.

Får svar på måndag!


Åsa kanske har fått jobb!! med lite tur!! Hon, chefen verkar intresserad och jag hoppas hoppas på de bästa! hon ska lägga schema i helgen så på måndag får jag veta "om hon har en tjänst att faktiskt erbjuda"

Kandiderar för ungdomsrådet!

Jag har fått frågan och ja lätt att ja vill kandidera till ungdomsrådet i svenska blå stjärna!

Blåsippor uti backarna står!

dsc01917 (MMS)

Blåsippor uti backarna står!

Vårpromenad i söderfors

dsc01916 (MMS)

Vårpromenad i söderfors

Morr!!!!

Mormor och Belle i vår solen

dsc01913 (MMS)

Mormor och Belle i vår solen

Alvin myser!

dsc01912 (MMS)

Alvin myser!

Nu flyttar dom gamla sofforna. Liten tår i...

dsc01911 (MMS)

Nu flyttar dom gamla sofforna. Liten tår i ögat och en tyst minut för den gamla vännen.

Lite bilder från flyget

Synen på katten har ändrats..

Visste du att det har funnits ett instrument med katter? när man höll ner tanjenten så kom en liten pigg och stack katten i svansen, så man spelade på kattens skrik? Katt-clavecin.. helt galet.. (ca1650-1780)

Ja gillar svindel de killar så mysigt i fö...

Ja gillar svindel de killar så mysigt i fötterna

Trött och slö... Urk... Sitter på arlanda ...

dsc01910 (MMS)

Trött och slö... Urk... Sitter på arlanda och vill bara hem nu. De va en bra kurs tycker jag, va värt att åka till skåne för. De ligger jätte långt bort... Men om man aldrig är borta kan man ju inte längta hem? Tryckutjämningen går inte helt bra, har fortfarande tuffa lock för öronen. Åh va ja vill vara hemma nu! Väntetid suger... Hm... Jag FÅR ta blodprov nu på nöt och får... De är ju bra! Vet inte när jag ska ha nytta för denna nya färdighet, men en dag kanske de behövs, en dag är jag kanske glad över min nya färdighet! Nej... Om man skulle gå mot tåget nu... Puss Puss

Då hade man landat!

dsc01909 (MMS)

Då hade man landat!

Jag som trodde att ja hade fått en bra plats!

dsc01908 (MMS)

Jag som trodde att ja hade fått en bra plats!

Hem

dsc01907 (MMS)

Hem

Hell yeah!

dsc01904 (MMS)

Hell yeah!

Den lyckades jag få blod ur svansen från.

dsc01903 (MMS)

Den lyckades jag få blod ur svansen från.

Hej jag heter 367,3 och har blivit blodpro...

dsc01902 (MMS)

Hej jag heter 367,3 och har blivit blodprovs tagen av åsa

Ja de gick så där att ta blodprov på får.....

Ja de gick så där att ta blodprov på får... Tappade stasen när jag tog fram röret... Inte så bra men jag får ta revange på nöt. Nu vet jag hur jag ska göra nu gäller det bara att göra de jag tänker...

Spännande folk här på kursen...

Spännande folk här på kursen...

Blodprov på får

dsc01899 (MMS)

Blodprov på får

Jag är i skåne!!

Jag är i skåne!!

Hotell frukost!

dsc01897 (MMS)

Hotell frukost!

Vilken spännande resa! På flyget satt en m...

Vilken spännande resa! På flyget satt en man bredvid mig, som såg orolig ut, jag tänkte "men Stackarn är ju flygrädd" när han satt och lindade händerna om varandra, pillade med snusdosan, och stirrade i golvet. Så jag bestämde mig för att prata med honom, få honom på andra tankar, och då visade de sig att han är pilot! På fritiden(!) Så vi började prata om plan och så och jag berättade om mina upplevelser ihop med pappa på f16. Om barnen bakom mig varit svenska hade jag blivi så arg på att dom bråkade hela vägen! Men dom hade australiensisk dialekt! As ballt!

Jag ligger i en lyx säng, i en okänd ort o...

dsc01896 (MMS)

Jag ligger i en lyx säng, i en okänd ort och är tok förkyld! Grattis!

Varmrätt

dsc01895 (MMS)

Varmrätt

Förrätt

dsc01894 (MMS)

Förrätt

Ifrån andra hållet.

dsc01893 (MMS)

Ifrån andra hållet.

Här ska jag sova med någon okänd i natt då...

dsc01892 (MMS)

Här ska jag sova med någon okänd i natt då...

"mitt" plan! Hihi! Ska bli mysigt att flyg...

dsc01890 (MMS)

"mitt" plan! Hihi! Ska bli mysigt att flyga tycker jag... Visste ni att jag flugit sk60 3 gånger? Älskar att vara uppvuxen på f16!

Jag känner mig viktig! Jag ska flyga till ...

dsc01888 (MMS)

Jag känner mig viktig! Jag ska flyga till kursen! Hur underbart är de inte?

Nu va man påväg igen! Ängelholm, östra lju...

dsc01887 (MMS)

Nu va man påväg igen! Ängelholm, östra ljungby, här kommer jag på provtagnings kurs!

Mys i djurstugan igår

Mys mys med Ida & Tobbe igår, grillade och pratade, Alvin va ÖVERALLT och ingenstanns men han är i en sån "fas" nu, sån ålder, sån tid i livet där man inte har ro i benen och ska testa ALLA gränser till det extrema.

Dop igår

Lilla hjärte Freja döptes igår ♥ söta lilla tjejen allt gick så bra, alla va så fina, fikat va jätte gott! en eloge till älskade Mickis! (o Tompa)
MEN mina barn kunde inte uppföra sig alls!! Så sjukt pinsamt, jag ville DÖ!! dom höll på genom hela cermonin och böka och turades om att odla gråahår på både mig och Tim, sen vid fikat gav vi upp först Tim och Alvin sen jag och Belle, de gick faktiskt inte!! Urs va ja va besviken på dom! de brukar aldrig vara några problem, dom brukar vara så duktiga!! men nej.. Men va ska ja göra? Dom är barn.. i en dryg ålder, man kan inte säga till dom så dom förstår, man kan inte köpslå eller "prata".. längtar tills man kan ha de utbytet.
.
.

Dop idag!

Idag är de lilla Freja som ska döpas! åh så roligt! hela familjen ska dit och gratta lilla ♥ tjejen

Frukost! Ägg mackor med kaviar, apelsin ju...

dsc01885 (MMS)

Frukost! Ägg mackor med kaviar, apelsin juice och te!

Älskar mitt nya linne, tack Alvin och Belle!

dsc01884 (MMS)

Älskar mitt nya linne, tack Alvin och Belle!

Jag hatar våran våg.... Ja har inte vägt m...

Jag hatar våran våg.... Ja har inte vägt mig på evigheter för att de skulle bli lite kul att stå på vågen... Ställer mig, 55,7!!! Omg! Ropar på tim, ställer mig igen, 57,2, eh... Ja de är ju fortfarande jätte bra men konstigt... Sen tänkte jag att jag skulle ta ut vågen till köket så jag kunde fota mina stola siffror, men då är de 65,4!!! Då har jag ju GÅTT UPP!! Jävla fitt våg! Ganska stor skillnad på tio kilo upp och ner ju!!! Men men solen skiner så de kan komma att bli en bra dag ändå.

Jag saknar min syster...

Jag saknar min syster...

Nya linnet <3

dsc01882 (MMS)

Nya linnet <3

Påväg ut och grilla, 6 vuxna, 5 barn mella...

Påväg ut och grilla, 6 vuxna, 5 barn mellan 3mån till 4år och en hund! Mys mys värre!

Vår kille

dsc01877 (MMS)

Vår kille

Vår baby

dsc01873 (MMS)

Vår baby

urk

jobbigt att må så här... vill vara jag mitt glada framåt jag.. men jag är inte den, inte nu.. ja är trött, jätte trött.. sjukt trött..

Ont i magen... Vet inte vad som händer med...

dsc01872 (MMS)

Ont i magen... Vet inte vad som händer med mig men de är jobbigt... Ja kan inte sova. Trött hela hela tiden, humörsvängningar hela hela tiden, ont i magen, ont i ryggen, ont i äggstockarna... Synd om mig... Tycker jag...

Älskar bilden

ja vet att den inte är "bra" men den utrsålar så mycket känsla!

Varning!

Fy fan!! ja  FÅR INTE SOVA! JAG HAR SPRING I BENEN!!

Grattis mamma!

båda barnen på dåligt humör och Tim vägrar gå upp! weii!!!

Lugn, ljuva lugn!

åh herre ge va de är underbart nu! både barnen sover tryggt i sina egna sängar, Tim är hos Bea och jag, jag sitter här.. själv i lugnan ro och njuter.. njuter av tystnad, av känslan av "nu kan ja ju faktiskt göra.. nej.. helt ingenting för en gångs skull!"

Jag hoppas, hoppas, hoppas håller tummar och nästan ber till gud(!) om att ja ska få jobbet jag sökt.. de skulle bli så jävla mega ap bra! vart ja sökt tänker jag inte avslöja förens ja vet hur det faktiskt blir.. om hon lyckas fixa en tjänst åt mig eller inte.. chefen är tok intresserad och mitt cv är ju för jävla snyggt tack vare blåstjärna♥! Me love my cv! nästan lite kär i mig själv nu. Nästa vecka bygger jag ju på ytterligare med "provtagning" altså jag ska bli behörig att ta blodprov på får och nöt, kan ju vara bra att kunna?

H&M

Fina

Wilda, Belle, Alvin & jag

Herregud! En fet gammal grå gubbe porrsurf...

Herregud! En fet gammal grå gubbe porrsurfar på biblioteket!! It's so wrong!!

Vill ha!

Alvin och Belle vill ha:

Dagens horoskop


Jag(tvilling)

Idag behöver du lägga både själ och hjärta i ett speciellt projekt. Tid är pengar, men just nu har tid och pengar ingenting med varandra att göra. Så¨dana tankebanor är för människor som inte har något annat eller viktigare att ägna sig åt. Var sak har sin tid!
Tim(fisk)
Det händer mycket runt omkring dig och du är intensiv och snabb i tankarna. Du vill gärna ändra på dig och varför inte passa på nu.
Barnen(våg)
Vad andra människor tycker och tänker betyder en hel del för dig just nu. Lyckligtvis har du inga större problem att imponera på de människor som du är beroende av. Du behöver bara vara dig själv, och det är minnsann inte så bara det.
Zodiaken

Sov & ät schema!

Öppnar bloggen

Nu har den varit låst tillräckligt länge hoppas jag.. så att fel folk kanske inte hittar hit igen.. De är tråkigt att man måste låsa om sig bara för att de finns en handfull människor som inte har ett skit med en att göra. Men får hoppas att den här tiden ska räcka för att intresset ska avta.

Härliga bilder från Alvins första år

God morgon!

Belle i träningsoutfiten!
"god morgon, jag, ja jag vaknade faktiskt halv 6 och tyckte att de va dags att gå upp då faktiskt!"

Alvin påväg hem från dagiS

dsc01862 (MMS)

Alvin påväg hem från dagiS

Fina

Ja kan nästan!!

Vi har målat idag <3

Fiskgratäng

dsc01861 (MMS)

Fiskgratäng

Älskar

Älskade barn, älskade dotter

Alltid

kommer alltid göra allt för dig

Dagens horoskop ( Tvillingen )

Förvänta dig ingen beundran eller ens tacksamhet för att du offrar dig och sliter så hårt som du gör, för då kommer du att bli grundligt besviken. Det är nu en gång så att den som utför grovgörat och är grunden till framgången ofta blir den som märks och uppmärksammas minst.

HAHAHAHAAA!!!

Ja varför inte? Party!

dsc01860 (MMS)

Ja varför inte? Party!

Belle har dopsockor på kyrkan

dsc01857 (MMS)

Belle har dopsockor på kyrkan

Familjen lion sko!

dsc01856 (MMS)

Familjen lion sko!