Kär i dig

mms_img65656 (MMS)

Kär i dig

Syskona handlar på maxi <3

dsc00459_wonder (MMS)

Syskona handlar på maxi <3

Syskona handlar på nazi <3

dsc00459_wonder (MMS)

Syskona handlar på nazi <3

Påväg till mormor

mms_img13519 (MMS)

Påväg till mormor

Påväg till mormor

mms_img13517 (MMS)

Påväg till mormor

Pussel!

mms_img47404 (MMS)

Pussel!

Kräftis!

mms_img36240 (MMS)

Kräftis!

Kräftis!

mms_img36237 (MMS)

Kräftis!

Vi är helt ärligt äggade...

mms_img56430 (MMS)

Vi är helt ärligt äggade...

Mail - Bra o dåligt. (nerifrån o upp)

Hej igen Åsa,

Ja tråkigt att vi inte kunde ge ett bättre svar, men det visade sig att fler av de "gamla" som jobbat här ville fortsätta och plötsligt fick vi inget behov längre. Du har ju jättebra kvalifikationer, så jag lovara att vi hör av oss om situationen förändras.
Gunnars Hund och Katt AB

Hej Gunilla!
Jag var påväg förbi idag för att se hur det hade gått för er, men det kom annat mellan.
Jag tycker att det är tråkigt, så klart. Det verkar vara en bra arbetsplats och jag är glad över att ni sparar min ansökan för eventuellt framtida intresse.

Tacksam över att jag fick ett svar! Även om det inte var det svar jag önskade att få.

Åsa Lidenvik

Hej
Vi tackar för din ansökan ang tjänst hos Gunnars Hund och Katt. F.n har vi ingen vakans och inget behov av extrapersonal. men vi spar dina uppgifter och hör av oss om det blir aktuellt.
Gunnars Hund och Katt AB

Love

mms_img70897 (MMS)

Love

Moppa till jobbet

mms_img10539 (MMS)

Moppa till jobbet

Nom nom

dsc02075 (MMS)

Nom nom

Suger ko balle! Vill bara hem! Kommer hem ...

dsc02072 (MMS)

Suger ko balle! Vill bara hem! Kommer hem mitt i natten

Påväg hem

dsc02069 (MMS)

Påväg hem

Mu!!!

dsc02067 (MMS)

Mu!!!

Spökvandring hell yeah

dsc02066 (MMS)

Spökvandring hell yeah

Ärligt kurragömma <3

dsc02064 (MMS)

Ärligt kurragömma <3

Okej. . Barnen börjar komma och just nu kä...

Okej. . Barnen börjar komma och just nu känns de som ett konstigt Heffa lan. . De är inte lanare utan små pojkar och flickor som vill lära sig om djur. . .Mysko. . .

De känns bättre nu. . Och imorn kommer bar...

De känns bättre nu. . Och imorn kommer barnen de blir bra! Jag är den ända som har barn här. . . Känns öh ja. . .vet inte. . . Men men. . . Saknar min familj. . Alvin sa hej till mig i telefonen idag <3 och så vinkade han tydligen till mig. Underbara. Och belle! Stora damen! Kan stå själv nu! Vill ligga på soffan med mina två morgon välling ungar, en på varje arm, där är jag bäst, de är min plats i livet. . Jag är arg på mig själv för att jag inte orkar som jag vill. . Jag vill kunna och ha ork till mer, få mer tålamod, bli lugnare, ta mig tid att bara vara med barnen. . Leka, gosa måla, hitta på saker. . Jag vill vara bäst. . Men men för sent för de här nu, så trött efter den här dagen. Natt natt och IMORN BÖRJAR lägret. . .

Me me and I. . . . *phust*

dsc02059 (MMS)

Me me and I. . . . *phust*

Japp morgon då. De lättade lite igår kväll...

dsc02058 (MMS)

Japp morgon då. De lättade lite igår kväll så de kommer nog att gå bra idag. Idag är det utbildning och imorn kommer en massa barn, jag och tre till kommer hålla till i ladugården. De här blir bra.

Känner mig mal placerad.

Känner mig mal placerad.

Torp omg, här handlade jag på systemet för...

dsc02054 (MMS)

Torp omg, här handlade jag på systemet för första gången när jag fyllde 20 med david + familj

Åka bil. Den här bron måste vara med och t...

dsc02053 (MMS)

Åka bil. Den här bron måste vara med och tävla om titeln sveriges högsta bro eller nåt. . . Spännande att åka och en massa okända vägskyltar. . Uddevalla? Ja hej hopp jag är här tydligen. . .

Ja men då va man i rörelse igen då, nu ska...

Ja men då va man i rörelse igen då, nu ska vi till kursplatsen och dona. Sov som en stock i natt, helt slut!! Ut på nya äventyr!

Ja du bloggen, nu kör vi igen! Dags att åk...

dsc02042 (MMS)

Ja du bloggen, nu kör vi igen! Dags att åka igen. Den här gången är de ledarskaps utbildning i Dingle. Ska bli jätte kul. Jag har ingen aning om vad jag ska förvänta mig av den här lång helgen, men jag vet att de kommer vara värt. Just nu sitter jag på de första av dagens tre tåg. Byte i uppsala, stockholm och göteborg- bekväma stationer som jag faktiskt hittar på.. Mysko insikt- jag hittar och vet hur stationerna ser ut.. De har ju blivit en del resande i sverige, och jag älskar det. Har funderat på att köpa en karta, sverige karta, och där ska jag sätta nålar på alla ställen jag varit med blå stjärna. Skulle väl bli fint! Jag har världens snyggaste cv tack vare blå stjärna, som gett mig en dröm jobb, som ledde till ett av mina "mål jobb" som nu kanske kan ge mig ett tredje dröm jobb! Väntar spänt på att få svar från slu!! Hur bäst skulle inte de vara? Och en person anställer alla djurskötare på hela området! En person som jag måste kamma fjädrarna för och inte tio! Jätte bra!! De skulle vara så sjukt kul att få göra jobbet som jag faktiskt har utbildning för! Och ett sånt ställe som inte är beroende att kött och mjölk priser! Djuren och jobben kommer finnas kvar, långsiktigt perfekt. Hålla tummar och tår nu bara.