Farsdags presenter!

Oj oj! kom på nu att man kanske skulle börja leta!! Har ingen aning om vad man ska köpa! och här har man ju två pappor att köpa till, både min pappa och Tim, ungarna kan inte riktigt shoppa själva än..

Godmorgon dagen!

Sitter här och tar ett par djupa lugna andetag innan dagen går igång på riktigt. Nu - morgonstunden är en av dom två viktigaste tiderna på dygnet (sen är det kvällen när resten sover, då jag får lite "egentid"). Nu Ligger Alvin och jollrar inne på sitt rum, han verkar ha lite svårt att finna ro till att somna om.. men men de brukar inte ta så lång tid innan han drar stockar. Belle ligger i vagnen bredvid mig och sover och Tim är på jobbet.

Känner mig oförskämt trött, borde vara piggare för Belle va snäll och lät mig sova 4 timmar i STRÄCK i natt, i EGEN säng! Annars vill hon gärna ligga på bröstet med tutten i mun hela, hela natten! Men men jag kommer väl igång antar jag.
Vet inte riktigt vad man ska hitta på idag, Alvin är dagisledig så man borde ju försöka hitta på nå bus med honom, kanske gå och hälsa på Jenny, Love & Oliver så kan han få leka av sig :)
Alvin som liten
Belle som liten

de tre Lyckligaste dagarna i mitt liv

Dom Fyra Lyckligaste dagarna i mitt liv (so far..)


Fösta plats: När barnen föddes - världens största lycka!
Andra plats: När vi gifte oss!
Tredje plats: Dagen då jag lyckades ta studenten!

Kärlek!

♥ Jag och min älskade Man! 


En gång i tiden, när vi va små (14 & 15år) var vi ett riktigt "puppylove" par. Vi träffades i Löten där vi båda bodde då. Jag kan bara svara för mig själv, men jag föll pladask i första ögonkastet :P.

 

Våran första kyss va den mest romantiska jag varit med om i hela mitt liv! (ja tom mer romantisk än vigselkyssen!) En lång historia kort - Efter mycket tjat, mellan blyga blickar, under hans keps, under trädet i totalt spöregn, sommarkväll - total kärlek ♥

 

En underbar sommar, en kärleks sommar, med varma stjärnklara nätter, överkokta mackaroner, bad & bus, vänner och massa mys.

 

Det tog slut med meningen - "Jag älskar dig för mycket"...

 

Ex antal år senare--

 

Facebook :P Jag satt och "kollade fejjan" och såg att ett bekant namn hade kommenterat en gemensam väns status - hurm.. de där namnet känner jag igen!

 

sen...

 

facebookchatten - msn - sms - telefon - cam - träffades i G-sunda (där han bodde då) - massa osäkerhet och velande (eftersom att jag var gravid med Alvin då) - jag fick lägenhet och Tim åkte aldrig "hem" igen ♥ Alvin föddes 9oktober- Vi förlovade oss 14 februari - Jag blev gravid ... 14 februari - vi gifte oss 28 augusti - Belle vårat biologiskt gemensamma barn kom 7 oktober

 

That´s My Love Story

Godmorgon!

God morgon!

Åh va mysigt det känns att blogga igen! det var en evighet sen som jag slutade för att jag inte hade tid och va lite trött på att fel folk alltid skulle läsa och sprida en massa onödig skit om mig, men nya tag och nytt mod. Här är min gamla blogg om någon va intresserad.
Vem är jag?
Namn: Åsa
Ålder: 22
Bor: Tierp, tills vidare
Barn: Alvin född 2009-10-09 och Belle född 2010-10-07 - Japp! inte ens ett år mellan barnen! Helt sant
Civilstatus: Gift med min kära Tim <3 sedan 28 aug 2010!
Sysselsättning: Arbetslös, mammaledig utbildad djurskötare
Tidigare jobb: Vaccinatör för jordbruksverket (som blåstjärna under uppdrag av EU)
Vill jobba med: Ingen aning! håller på att försöka luska ut det!
Bästa tiden på dagen: kvällen, när resten av familjen sover, när jag TVn och en kopp te tar och myser ihop

Välkommen till min nya blogg!